duminică, 15 februarie 2015

SIMULACRUM sau CANTECUL DE LEBADA

Wow, foarte interesant! Si suntem abia la inceput! Dialog intre candidati! Asta da confruntare! Nu va sfiiti, continuati! Asa mai aflam si noi cate ceva de prin culisele medierii! Haideti, mai cu viata! Spuneti tot! S-au acumulat prea multe informatii nedigerabile! Iar acum le regurgitati!

Cum, mai aveti? Nu v-ati descarcat? Eliberati-va, dragii nostri candidati! Trebuie sa va descarcati de toate frustrarile, de toata amaraciunea, de toate necazurile voastre!

Asa, si cand veti termina, sa ne anuntati si pe noi, sa revenim! Daca vom reveni, speram sa vedem pe grupurile unde va etalati la acest moment lenjeria  intima, si altceva! Ce spuneti de niste programe viabile? Ce spuneti de niste proiecte de bun simt? Sau ceva serios care sa vina in sprijinul miilor de practicieni care privesc nepasatori si plictisiti la circul vostru? Cum al cui circ? Al vostru, al celor care ati avut acces la sacul fara fund! Al celor care ati pus prioritate numarul unu pe formarea corpului profesional dupa standarde numai de voi stiute, al celor care v-ati impartit tara pe regiuni de interese si care acum va reprosati pana si asta! Va stiti voi cei care sunteti nemultumiti de urzeala!

Deci, sa fim intelesi, faptul ca ne serviti circ pe post de campanie electorala si programe, nu mai reprezinta o noutate! E doar confirmarea faptului ca avem dreptate sa nu va mai vrem, e confirmarea faptului ca nu aveti cum sa ne reprezentati, nu aveti cum sa ne convingeti sa va votam, caci noi am avut dreptate cand ne manifestam suspiciunea! Noutatea consta in faptul ca acum ne dau dreptate si celelalte profesii care asista la circul vostru! Nu ati avut decenta sa va puneti poalele in cap acolo, doar pe ulita voastra, ati iesit in ipostaza asta jenanta si pe strazile capitalei!

Va reprosati multe, va scoateti ochii iesiti nefiresc inafara orbitelor, va dati in vileag unii altora trecutele favoruri, va destainuiti dezamagirile fata de aranjamente neonorate, va etalati fara jena coalitiile odioase care au stat la baza evenimentelor de promovare (vezi, Doamne!) a medierii, pe bani grei din bugetul CdM!

Urat, dar previzibil! Si ceea ce este pe zi ce trece mai clar, tot ceea ce va reprosati unii altora pe la colturi, poate fi sustinut cu probe! Astept si acest moment, in care unul dintre voi va furniza probe!

Declar public la acest moment ca eu nu stiu pe cine sa sustin in aceasta campanie electorala! Astept sa ma convingeti! Cu probe!

Va voi oferi asa cum v-am obisnuit, intrebari ajutatoare, sau dimpotriva, incomode! Raspunzand la doar jumatate dintre ele, veti putea sa va faceti macar o ciorna de program de campanie!

Dragi candidati, convingeti-ma pe mine, si va garantez ca veti convinge jumatate plus unul dintre cei care va vor vota!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu