miercuri, 3 octombrie 2012

Cuvant inainte



             Prieteni dragi,


          Ideea potrivit careia oamenii zilelor noastre comunica prin modalitati din ce in ce mai diversificate, nu este noua! Ba dimpotriva!
         Motivul, insa, pentru care si eu, ca multi altii, am hotarat sa scriu aceste randuri, pagini, imi apartine: dorinta mea de a contribui la crearea unei lumi mai bune! Am intalnit aceasta expresie destul de des in ultima vreme, si nu de putine ori mi-a incoltit in minte un gand: cat idealism! Si totusi! Nu este asta rostul omenirii? Oare nu asta ne dorim cu totii? In momentele de liniste si dialog interior nu asta tanjim fiecare?
        Binele nostru si al celor dragi noua, oricat de intangibil ni se pare uneori, este marea preocupare a fiecaruia! Pornind de la prezentul de zi cu zi, grijile existentiale ale zilei de maine, si mergand pana la organizarea viitorului copiilor si nepotilor nostri! Acestea sunt framantarile noastre, ale tuturor!
        Iar cu cat noi, oamenii suntem mai constienti de calitatea vietii noastre si a  urmasilor nostri, cu atat preocuparea pentru o lume mai buna este mai prezenta in sufletele, mintile si alegerile noastre!
        Si, inca odata, ca multi altii, am sa citez si eu din Gandhi: "Noi trebuie sa fim schimbarea pe care dorim sa o vedem in aceasta lume".
     


        Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu